menu
icon

Dien uw aanvraag in

Laat de professionals uit Dordrecht weten wat uw wensen zijn

icon

Wacht een aantal minuten

Onze professionals worden op de hoogte gesteld en doen een voorstel

icon

Vergelijk!

Vergelijk de aanbiedingen en kies die wat het beste bij u past

mediators Dordrecht

Een kundige Mediator uit Dordrecht helpt u graag verder.

Mediator Dordrecht, een win-win situatie voor beide partijen

U maakt gebruik van mediation wanneer jullie gewoon nog door een deur kunnen. Voordat dingen van kwaad tot erger gaan en er een advocaat aan te pas moet komen. Overigens is het zo dat bij een uitspraak van een rechter er altijd één van de partijen in een conflict de zaak verliest, de oorzaak van het conflict zal dus niet opgelost worden. Mediation kiest u voor u allebei.

De mediator leidt het gesprek en stelt dus enkel vragen, maar zal nooit advies geven. Uiteraard zorgt een mediator er wel voor dat er informatie wordt gegeven die in een specifiek conflict nodig is. Om tot een oplossing te komen is er de intentie van beide partijen nodig om het conflict tot een goed einde te brengen. Van beide partijen wordt verwacht dat zij naar elkaar kunnen luisteren en begrip hebben voor elkaars situatie.

De eerste sessie zal bestaan uit een uitleg van het gehele proces en zal de mediationovereenkomst worden getekend. Hierin staan alle regels, zoals het waarborgen van vertrouwelijkheid en de basis van vrijwilligheid.

Zodra alle problemen op tafel liggen en wellicht goed zijn doorgesproken zal er een onderhandelingsgesprek plaatsvinden over de eventuele oplossingen. In de afrondingsfase kunnen de partijen dan tot een definitieve oplossing komen, waarna deze oplossing zal worden vastgelegd in een vaststellingsovereenkomst. Op die manier kunnen er geen misverstanden ontstaan over wat er is afgesproken.

Men kan de bemiddeling van een mediator uit Dordrecht onder meer inschakelen bij:

  • conflicten in de relationele sfeer
  • conflicten tussen buren
  • werkgever en werknemer conflicten
  • geschillen tussen afnemer en leverancier
  • andere zakelijke conflicten
  • geschillen tussen de overheid en burgers
809
Klanten geholpen met mediators vergelijken
6.120
Totaal gerealiseerde professionele connecties
€ 112,-
Gemiddelde besparing p.p. door te vergelijken
Dordrecht

Heeft u een zakelijke mediator uit Dordrecht nodig?

Een ondernemer loopt altijd het risico op juridische geschillen. U kunt misschien niet meer door één deur met een businesspartner? U heeft een geschil met een leverancier of een klant, of er is een conflict op de werkvloer ontstaan, waarbij u een probleem met een personeelslid heeft.

De stap naar de rechtbank is natuurlijk snel gezet, maar hoe zeker bent u dat dat de juiste stap is? Een stap naar de rechter zal vaak dan ook betekenen dat uw relatie met die klant definitief verloren is. Vooral als dit een goede klant is die u eigenlijk niet wilt missen, dan is de gang naar de rechtbank misschien toch een iets te grote stap. En hoe hoog het conflict met uw werknemer ook is opgelopen, een medewerker kan het u nog flink lastig maken.

Alhoewel het misschien niet altijd zo lijkt, zijn er voor vrijwel alle conflictsituaties wel oplossingen te verzinnen. Het probleem is vaak dat het conflict te hoog is opgelopen en beide partijen te eigenwijs zijn om nog enige toegeving te doen. Een oplossing in een conflictsituatie is wenselijk, maar de stap naar de rechtbank vindt u een te grote stap? Denk dan eens aan de inzet van een mediator.

Bent u verwikkeld in een juridisch conflict, en ziet u de gang naar de rechter als een te grote stap? Dan kunt u een mediator inschakelen. Bent u werkzaam in Dordrecht of in buurt daarvan, dan bent u hier aan het juiste adres. Op het moment dat u uw gegevens hier invult ontvangt u gauw prijsopgaven binnen van verschillende mediators in Dordrecht.

mac
mac
img

Ik ben Kevin Bruijs, regiomanager in Dordrecht. Ik sta persoonlijk garant voor een succesvolle connectie tussen u en een mediator uit Dordrecht.

Op zoek naar fijne mediators in Dordrecht?

Een gang naar de rechtbank is niet nodig als u gebruik maakt van mediation. Misschien wint u uw zaak wel voor de rechter als u in uw gelijk staat, maar ga er wel vanuit dat in geval van een rechtszaak beide partijen het slachtoffer zijn. In geval van een rechtszaak zal de relatie tussen betrokken partijen behoorlijke schade oplopen en lastig te herstellen zijn. De gevolgen kunnen dan enorm zijn. Uw goede naam als ondernemer kan dan in een negatief daglicht komen te staan, en op zakelijk gebied kunt u ook behoorlijke schade oplopen.

De verliezer dient bij een gerechtelijk vonnis ook nog eens alle proceskosten te betalen, dat is dus eigenlijk dubbel verliezen. Betrokken partijen dienen in een mediationproces er dus het beste van te maken. Als allebei de partijen tot een oplossing komen, dan is dit vooral de verdienste aan henzelf en doordat de mediator als onafhankelijke derde erbij heeft gezeten.

Wat voor u ook heeft, er bestaat altijd een kans om dit met mediation op te lossen. Bent u op zoek naar een mediator in Dordrecht? Laat hier diverse prijsopgaven naar u sturen van verschillende professionele mediators uit Dordrecht en uw conflict behoort misschien spoedig al tot het verleden.

Snel vrijblijvende offertes aanvragen

Recensies

Dit is wat tevreden Mediator matches over Professionals Dordrecht te zeggen hebben!

img

Quintijn aan 't Kokshuis

Ik ben via Professionals Dordrecht in contact gekomen met een deskundige Mediator. Door de deskundige service van Professionals Dordrecht heb ik direct een goede professional gevonden. Dit heeft mij veel stress bespaart!

img

Annemieke van Driessen

Ik was mijn huidige Mediator zo beu dat ik de keuze heb gemaakt om Professionals Dordrecht te benaderen. Nou, dat doe ik de volgende keer weer, het hele proces was pijnloos en ik ben tevreden over mijn huidige samenwerking.

Professionals uit andere branches in Dordrecht

Let's Talk

Bij Professionals Dordrecht staan we altijd voor u klaar. Vul het formuliertje in of neem contact op, dan helpen wij u zo goed mogelijk verder.

Naar het contactformulier